Відзначення Дня матері

 

В цьому році вперше в Клубі започатковано відзначення в другу суботу травня Дня матері. 12 травня леополійці з дружинами зібралися у Дзеркальному залі Палацу Потоцьких. Чудова музика струнного квартету Львівської національної опери, бокали прохолодного шампанського та фотографії чарівних дружин на екрані створювали атмосферу урочистості свята.

Президент коротенько розповів історію Дня матері та привітав дружин зі Святом. Запрошена на свято ротарійка Оксана Бобошко-Вандерховен приворожила до своєї розповіді про жіночу моду на зламі століть не тільки жінок, а й чоловіків. Час лекції закінчився, а Оксану не відпускали.

Несподіванкою для мам було привітання дітей. Вони зайшли до зали різного віку, від трьох місячного онука до тридцятирічного сина. Трепетний вірш Домініки Дуди і зворушлива проза Юлі Курпіль. І, звичайно, білі троянди. На очі наших дружин навернулася материнська сльоза. Обійми з дітьми та онуками, спільні фотографії, веселі жарти додавали невимушеної атмосфери святу.

Свято організовували ротарійці, то ж відбувся і благодійний аукціон, який чудово провів Юрій Косенко. Лотами стали шість робіт студентів Львівської національної академії мистецтв. Під час благодійного аукціону було надано допомогу багатодітній матері Наталі Тимань, яка разом з чоловіком в християнській львівській родині виховують дев’ятьох дітей. Не забули леополійці також і підтримати студентів.

Швидко пролинув час. Фотографії перед Палацом Потоцьких пригадали молодість… Шпацер сонячним центром міста. Продовження приємного вечора на Віденці.

РК Львів-Леополіс

district 2232
РОТАРІ-КЛУБ
ЛЬВІВ-ЛЕОПОЛІС

Засідання

щотижня, в середу, о 18.00 год.
в приміщенні історичного музею
пл. Ринок, 6, Львів

Контакти

     +38 (067) 679 44 51
     lvivleopolis@ukr.net
     www.rc-leopolis.lviv.ua

Ми в Facebook